Rock am Roer

15 juni 2019

Tickets

BELANGRIJKE INFO MBT KAARTVERKOOP RAR 2019!
Aanstaande zaterdag (23 maart) gaat vanaf 10.00 uur de reguliere kaartverkoop voor Rock am Roer 2019 van start. Voor maar slechts € 10,00 zijn de kaartjes in de voorverkoop te verkrijgen via rockamroer.nl of bij PLUS Crombach en Le Carrefour Preuf & Proost. De Early Bird tickets zijn inmiddels hartstikke uitverkocht! Binnen een paar uurtjes waren ze allemaal uitgevlogen.

KIDS
Voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis! Voorwaarde is wel dat zij zich kunnen legitimeren en dat ze begeleid worden door een volwassene met geldig entreebewijs. 

VRIENDENTICKETS
Verder zal ook de inmiddels beruchte Booze Box (Rock edition!) weer aanwezig zijn op Rock am Roer 2019! The Booze Box is een supergezellige bar in een apart gedeelte met stevige muziek en heerlijke drankjes. Indien je samen met je vrienden minimaal 8 (max 20) tickets bestelt krijgen jullie van ons GRATIS je eerste drankje aangeboden in the Booze Box. Deze speciale vriendentickets zijn vanaf zaterdag ook te bestellen op rockamroer.nl. OP=OP.

SURPRISEDEALS
Last but not least zijn er ook nog “surpisedeals” op onze website maar laat je hierbij vooral verrassen! Durf jij het aan?

Vorige Bericht

© 2020 Rock am Roer

Website door JanssenGrafisch