Rock am Roer

15 juni 2019

Les truttes

Les Truttes staat al een aantal jaren op ons verlanglijstje dus we zijn extra blij en trots dat zij gaan headlinen op Rock am Roer 2019!

Les Truttes is in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek! Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken. In 2019 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden met hun ‘The People’s Party’ tour.

Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Rock am Roer

Website door JanssenGrafisch