THE EUROS

The Euros mogen al jaren met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interacties als hun voornaamste wapens spelen ze elk festival plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en zullen je van de ene verrassing in de andere laten vallen. De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal.

Meezingen en meedeinen om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen. Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn en belooft 2017 een glansjaar te worden voor de band.

Verder Bericht

© 2018 Rock am Roer

Thema door Anders Norén