DI-RECT

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. In 2009 nam (de inmiddels niet meer weg te denken) Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Met inmiddels 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. Eind dit jaar verschijnt er een nieuw album maar eerst staan zij op 24 juni LIVE ON STAGE bij Rock am Roer!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Rock am Roer

Thema door Anders Norén